Influencer Marketing

Vi jobber for og med influencere og merkevarer for å finne de beste samarbeidsmetodene for å få rett merkevare til å kommunisere med rett målgruppe.

For influencere

Hvordan vi samarbeider:

Vi hjelper influencerene våre på flere måter. Enten det er management, som hjelper influenceren med å booke avtaler, hjelpe med oppsett og være med å bygge merkevaren. - Ved at vi gjør management så tar vi et management-fee på 30% av alle betalte oppdrag.

Hvis man ikke ønsker å benytte oss som management, så kan man godt være med vårt utvidet nettverk hvor vi ruter inn oppdrag til deg der det er treff mellom publikum og merkevare. Ved å være i utvidet nettverk så tar vi en større del av de oppdragene vi genererer på 50%.

Vi kan også hjelpe influencere å bygge opp merkevaren sin på sosiale medier.

Hva vi tilbyr og hva vi forventer av våre influencere

Vi i Vecora tilbyr deg som influencer muligheten til å komme i kontakt med vårt nettverk av kunder som kan gi deg oppdrag du vil ha nytte av. Vi ønsker at samarbeidet skal gi noe til alle parter, det inkluderer både kunder, influencere, Vecora og følgere. 

Vecora har laget et oppsett med prismatrise som skal ivareta en fornuftig prisstruktur og merverdi for både influencere og merkevarer.

Vi har mulighet til å hjelpe deg med tips og triks til annonsene du lager, og komme med innspill dersom du trenger det. Våre dyktige medarbeidere er her for å hjelpe deg i gang og sørge for at du får best mulig utnytte av jobben du gjør. Ved å inngå samarbeid slipper du dermed å gjøre hele jobben alene, vi tar oss av de administrative tingene som fakturering og betaling.

Vi forventer:

  • At du møter fristene som er satt
  • Stiller opp på bookingavtaler
  • Gjør ferdig oppdragene dine
  • Utfører oppdrag med god kvalitet og troverdighet overfor følgerne dine
  • At du ikke misbruker din makt som influencer
  • At du har en god dialog med oss
  • At du merker sponsede innlegg godt

Jeg vil bli en del av nettverket!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Våre influencere

No items found.