Vecora Internship Program
Vi leter nå etter kandidater til vårt Internship program. I denne omgang skal vi ha inn noen kandidater som kan gå gjennom vårt program for rådgivere ute hos kunder. Du trenger å like å treffe nye mennesker, være organisert og ha en interesse for markedsføring.
I Vecora ønsker vi å ha de beste folkene innenfor vårt fagområde med i teamet. Vi vet at det kan være vanskelig å finne arbeid som nyutdannet, og har derfor opprettet et eget internship-program slik at du kan få de riktige erfaringene og opplæringen som trengs hos oss. Internship programmet pågår i 3 måneder, uten fastlønn, men med provisjon og mulighet for fast ansettelse etter endt kontraktsperiode.
Som en del av Vecora-teamet vil du få muligheten til personlig utvikling, lære nye teknikker, føle deg inkludert sosialt - både av og på jobb, - og ikke minst ha en spennende og varierende arbeidsdag. Vi setter pris på hardt arbeid og fokus i arbeidstiden, og gir deg derfor muligheten til å kunne bestemme og planlegge dagene dine slik du selv ønsker det. Under internshipet vil du få tildelt en mentor som veileder deg gjennom de forskjellige tjenestene våre slik at du forstår helheten og verdien av det vi gjør i bedriften vår. Læringskurven er høy, og du vil få sjansen til å lære forskjellige tips og triks fra de andre ansatte, som du gjerne ikke lærte på skolebenken.
Men hvorfor skal du velge oss? Hos Vecora har vi et ekstremt godt arbeidsmiljø hvor man både jobber selvstendig og i team på forskjellige oppdrag. Vi er en større bedrift innenfor kommunikasjon og markedsføring, som gir deg muligheten til å utforske flere fagområder uten å måtte søke etter annen jobb. Vi er alltid på utkikk etter nye, friske hoder som kan gi oss andre ideer og innspill som kan hjelpe å forbedre oss. Sitter du igjen med “dette vil jeg høre mer om” eller “dette kunne jeg tenkt meg”? Meld interesse, så tar vi en prat!
Takk! Vi har registrert interessen.
Lik oss gjerne på facebook!
Åjsann... Her gikk noe feil.. Prøv en gang til