Tjenester

IT-tjenester

Vi er til for selskaper som ønsker å utnytte IT til å ta et steg videre. Alt for at du skal ha en sikker, brukervennlig og fordelaktig IT-hverdag.

Vecora leverer tjenester til deg som trenger hjelp med IT. Enten det gjelder innkjøp og installering av en ny datamaskin og oppsett og drift av servere, til e-post, opplæring og IT-support ute hos kunden.

Om våre IT-tjenester

Rådgivning, drift, installasjon, kursing og brukerstøtte.

Kort fortalt er vår jobb å sørge for at alt fungerer slik det skal. Helst uten at du merker noe til det vi gjør. Det er det gode it-tjenester handler om. Skulle derimot uhellet være ute eller en akutt situasjon oppstå, vær sikker på at vi stiller raskt og klar til å fikse problemet. Dette kaller vi digital nødhjelp.

Vær trygg på at alt fungerer slik at du også er trygg i hvordan det skal brukes.

For å utnytte alle mulighetene som finnes med det å bruke IT, lærer vi brukerne i å arbeide med trygghet og sikkerhet på de plattformene som den enkelte virksomhet har. Kursing i bruk av IT er en viktig del av vår jobb i å øke lønnsomheten til våre kunder.

IT kan være vanskelig. 
For deg skal det være enkelt. 
Det er vår jobb.

IT-utstyr

Komplett tjeneste for innkjøp og forvaltning av PC, Mac, mobile enheter og servere.

Teknologien går raskt. Hele tiden. Og for oss er det viktig at det vi leverer alltid tar deg ett skritt videre. Det som skjer imorgen skal alltid være litt bedre enn idag, enten du jobber i Windows, på Mac eller i Linux.

Kort fortalt betyr det at vi leverer hva det måtte være. I den ene enden har du datatilbehør som mus og tastatur, til stasjonære og bærbare maskiner og skjermer. I den andre enden har du servere som enten står hos kunden, eller store serverinstallasjoner som står i sikre serverhaller rundt om i Norge, eller verden for den saks skyld. Alt ferdig installert og klart til bruk.

Over 100 kunder har hostingløsninger hos oss idag. Disse kjører på virtuelle og dedikerte servere. Alt i trygge og sikre servermiljøer i Norge og i utlandet.

Skytjenester

Vi leverer og skreddersyr ASP-, hostings-, lagrings
og skyløsninger for det behovet du har.

Vecora leverer tjenester til deg som trenger profesjonell serverdrift. Vi kjenner godt til det meste innen servere, operativsystemer, routingsystemer og brannmurer. Vi skreddersyr også løsninger etter dine spesifikasjoner.

Webhosting og backup driver vi for en rekke kunder. Både små og store løsninger, alt skalerbart etterhvert som behovet forandres. Vi tilbyr også virtuell server (VPS) i vår nettsky med høy redundans og høy oppetid.

E-post

Vi leverer Google Apps for Work, Office 365 og Exchange.

Vi bruker i hovedsak verdens to største leverandører av e-post: Google og Microsoft. Dette setter vi opp der du ønsker. På mobilen, på kontoret eller hjemme. E-postløsningene gjør at du kan si takk og farvel til dårlige spamfiltre, lite lagringsplass og mye nedetid. Vi sier heller velkommen til en enklere og bedre hverdag.

Tiden for å slette e-post fordi innboksen er full er over! Og har du dette problemet, ring oss, så slipper du å tenke mer på det.