Nettside

Vi leverer nettsider som har funksjon

Nettstedet er det området hvor du har størst og tydeligst mulighet til å fortelle kunder og leverandører hvem du er og hva du kan. Det er kanskje den mest fleksible kommunikasjonsplattformen du som bedrift har. Og det er derfor det er viktig å ha et bevisst forhold til dette.

Vekstdrevet design
Vi kan hjelpe deg med både tradisjonelt webdesign og vekstdrevet design, som er en ny og bedre måte å utvikle nettsider på.

Websider
Sosiale medier
Digital annonsering
Utvikling av applikasjoner
Oppsett og konfigurasjon av CMS
Strategi- og konseptutvikling
Universell utforming

Nettstedet er grunnlaget for ditt digitale fotavtrykk, og i mange tilfeller er det premissleverandør for den organiske utviklingen av din identitet. Rett og slett fordi det er et fantastisk verktøy.

Før vi setter igang bør det være er klart formål med nettstedet og hvilke oppgaver den skal løse for brukeren.  Det handler ikke om hvordan det ser ut. Det handler heller ikke om hvor brukervennlig det er. Vecoras oppgave er å sette dette i system - å gi besøkende en god brukeropplevelse.

Som barn av den digitale tidsalder er brukervennlighet veldig viktig. Alle våre nettsteder kan med letthet redigeres av deg som administrator uten noen form for tekniske forkunnskaper. Det er enkelt, tidsbesparende og fleksibelt.

Vecora er et av få reklamebyråer som selv sitter med all teknisk og kreativ kompetanse. Det gjør at vi kan utvikle et bredt spekter av muligheter og plattformer som skreddersys til deg, med all den funksjonaliteten du måtte ønske.