Resultatdrevet markedsføring

Vi skaper resultater gjennom markedsføring som virker. Gjennom riktig strategi og metode løser vi oppdraget innenfor de rammene du som kunde har satt - det være seg budsjett, deadline og leveringsfrist, eller kvalitet og bruksområde. Det er dette som er ekte kreativitet.

 • Markedsrådgivning

  Markedsføring er et fagfelt i konstant forandring og som krever oppdatert kunnskap og riktig kompetanse. Det er mye å ta stilling til. Hvilken strategi er den rette? Hvilke typer kanaler skal man velge?

  Hvor mye penger er riktig å bruke?
  Alt dette får du kontroll på med din egen medierådgiver. Sammen med deg utformer vi en markedsplan og sørger for å holde den røde tråden, slik at du får bedre tid, mer oversikt og bedre resultater.

  Les mer om rådgivning og kreativitet
 • Generere salg og varme leads

  All markedsføring handler til syvende og sist om en ting; å generere leads og økt salg for våre kunder.

  Vi benytter oss av inbound-metodikk hvor vi gjennom et helt sett av analyseverktøy og annonseplattformer, markedsføringsfunnels, landingsider og målinger som øker sjansen for at dine potensielle kunder velger deg – når de er klar til å kjøpe.

  Vi er ute etter å gi deg rask effekt, men også å bygge for fremtiden. Slik får du både kortsiktig og langsiktig gevinst.

  Les mer om generering av leads og økt salg

Vår prosess

1

Bli kjent med hverandre

Onboarding, planlegging, oppstart eller strategisamling. Uansett hva du vil kalle det er det viktig at vi blir kjent med deg (unique selling points), dine kunder (personas) og bedriften din (industrien).

2

Komme i gang

Vi legger opp en strategi og markedsplan. Vi utvikler og ferdigstiller personas, setter opp målinger og analyseverktøy, og gjør nøkkelordresearch for søkemotoroptimalisert innhold. De ulike kampanjene og virkemidlene settes ut i live.

3

Kontinuerlig forbedring

Nå kommer den viktigste jobben; den kontinuerlige forbedringen. Basert på analyse av data, iterasjon og jevnlige møter med deg, optimaliserer vi strategiene og gjør at disse presterer bedre måned for måned.

 • Digital annonsering

  Annonsering handler om å få resultater, enten det er direkte salg, generering av leads, kundemøter eller bevisstgjøring hos potensielle kunder.

  Vi hjelper deg med målrettet digital annonsering, slik at du får ut rett budskap – til riktig person – på riktig plattform.

  Vi skreddersyr alt fra enkeltkampanjer til helhetlige digitale strategi som målbart og målrettet kan styres mot helt bestemte brukergrupper.

  Les mer om annonsering
 • Innhold som virker  Vi skaper innhold som virker. Innhold som formidler ditt budskap gjennom engasjerende storytelling – i sosiale medier, på nettsider og blant Google sine søkeresultater.

  Innhold er kommunikasjon.

  Du vil formidle et budskap og oppnå noe. Du vil at den du snakker til sitter igjen med et bestemt inntrykk – eller enda bedre; foretar en ønsket handling.

  Les mer om innhold
 • SEO

  Er du ikke relevant for Google er du ikke relevant for noen. Det finnes ingen andre kilder til informasjon som kan sammenlignes.

  Derfor må søkemotoroptimalisering (SEO) jobbes med kontinuerlig. Vi hjelper deg å utvikle effektive strategier som gir målbare resultater.

  Det handler om relevant og målrettet innhold som er optimalisert for søkeresultater, betalt målrettet annonsering gjennom Googles tjenester, og å følge med på trender og holde deg oppdatert på konkurrenter.

  Les mer om søkemotoroptimalisering
 • Sosiale medier

  Sosiale medier er en vesentlig kanal ut mot dine kunder og ditt publikum.

  Nesten hele befolkningen benytter seg av forskjellige tjenester som Instagram, Snapchat, Facebook og LinkedIn i flere timer, hver eneste dag.

  Vi hjelper deg med skreddersydd innhold og annonsering på sosiale medier som kan styres mot helt bestemte brukergrupper.

  Les mer om sosiale medier
 • Nettsider

  Nettsiden er din fremste salgs- og informasjonskanal – tilgjengelig fra hvor som helst i verden – 24 timer i døgnet.

  Nettsiden er bedriftens ansikt utad. Noen bedrifter kan kunsten å utnytte potensialet fra en nettside, og bruker den som en salgs- og kommunikasjonsmaskin med helt enorm effekt.

  Nettsiden er det eneste mediet du kontrollerer selv, har du egentlig kontroll?

  Les mer om nettsider

Våre rådgivere står klar til å
hjelpe deg og din bedrift

Hallgeir

Marlen

Charles

Jacob

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

 • Hello test
 • Bullet point 2

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Vil du ta en prat med en av våre rådgivere?
Avtal en prat