Filmer for Olavs
Trafikkskole

December 2, 2022

Konsept, manus og film for en lokal trafikkskole med 50 år på veien

Vi ble rimelig gira da vi fikk i oppdrag å lage reklamefilmer for Olavs Trafikkskole. Med stikkord som lokal trafikkskole, kvalitet og humor, leverte vi konsept, manus og fiks ferdig film.

Denne trafikkskolen består av en kjekk og sprudlende gjeng som både er uformelle og morsomme i sin kommunikasjon ut mot publikum. Dette tok vi selvsagt til etterretning da vi skulle tenke ut et konsept for filmene.

James Froment

Leder for foto og video

James / Leder for foto og video

Beien veien til lappen – og beine veien fra konsept til film.

Det var bare å gi bånn gass hele veien mens vi klemte inn to filmshooter på én dag. Litt stramt tidsskjema hadde vi, men det var jo selvfølgelig null stress med vår superbe videomann trygt plassert bak kameraet. Han hadde som alltid full kontroll på tiden og alle detaljer til enhver tid.

Olavs Trafikkskole har levert kvalitet i 50 år! Da blir det fort «beine veien til lappen» både på bil, moped og motorsykkel! Vi visste at vi måtte levere et humoristisk konsept til denne glade gjengen. Samtidig ble friheten lappen gir deg og tryggheten ved å velge Olavs nøkkelord for filmene.

Vi var ikke bortskjemte med for mange folk på sett, men heldigvis var alle klare til å ta i et tak. Tekstforfatteren ble lydansvarlig og prosjektlederen trikset og fikset i kulissene hele dagen. Vi hadde også med oss en meget dyktig lysmann og en sporty sminkør som trådde inn både her og der. Sist, men absolutt ikke minst, hadde vi med oss et knippe kjekke skuespillere som leverte under rampelyset i form av stekende sol.

James Froment

Leder for foto og video

Hva skjer'aAKTUELT?