Personvern­erklæring

Vecora AS er opptatt av ditt personvern. I denne personvernerklæringen beskrives hvordan vi samler informasjon digitalt og hvordan denne informasjonen behandles. Formålet med informasjon som samles er å kunne tilby tjenester, oppfølging av henvendelser, og å utarbeide statistikk som brukes til å forbedre tjenestene.

Kjeks og informasjonskapsler

Kjeks (cookies) og informasjonskapsler er små data som lagres i nettleseren på din datamaskin. Vi bruker informasjonskapsler for at webanalyse og ulike tjenester på nettsiden vår skal fungere. Blant annet brukes disse til å registrere at du har besøkt vår nettside tidligere, mens noen brukes til retargeting av annonsering du tidligere har vist interesse for. Du kan selv blokkere og tillate bruken av informasjonskapsler i din nettleser.

Web­analyse

Vi samler inn besøksstatistikk for vecora.no ved hjelp av analyseverktøyene Google Analytics og Hotjar. I den forbindelse lagres informasjon om hvordan selve nettstedet benyttes, hvilke sider som besøkes, hvordan man beveger seg mellom segment på siden, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsted du kom fra, og informasjon om klienten du benytter. Ingen av opplysningene som lagres kan brukes til å identifisere deg som person.

Formålet med webanalyse er å hjelpe oss å forstå brukernes atferd slik at vi kan forbedre opplevelsen av nettstedene våre. Anonymisert besøksstatistikk vil bli delt med annonsører og kan bli offentliggjort.

Møteavtale

For at du lettere skal kunne kontakte oss kan du avtale møte med en av våre rådgivere direkte på vecora.no. Til dette benyttes en tjeneste levert av Hubspot og kalender via G Suite fra Google. Informasjonen du gir fra deg er den du velger selv å oppgi når du kontakter oss, som for eksempel navn, e-postadresse, dato og klokkeslett for møte, og hvem du avtaler møte med. Formålet med lagring av denne informasjonen i kalenderen er for å reservere tid til og huske på møtet du har avtalt, og etter dette ivareta egen og organisasjonens historikk. Våre ansattes kalendere er åpent tilgjengelig for alle i vår organisasjon. Leverandør av tjenestene har ikke lovlig tilgang til disse dataene. Data lagres online hos tjenestetilbyder, i tillegg til å kunne være lagret lokalt på våre ansattes enheter.

Oppdrag og arkiv

Vi behandler personopplysninger under oppdrag for kunder. Det er ingen grenser for hvilke type opplysninger vi behandler, men det er kun personopplysninger som er nødvendige for å gjennomføre oppdraget som vil bli lagret. Alle har til felles at vår kunde og oppdragsgiver må ha lovlig behandlingsgrunnlag for å kunne gi disse til oss i utgangspunktet, og at tilgangen til opplysningene er begrenset til de ansatte som er delaktige i å gjennomføre oppdraget internt hos oss.

Alle personopplysninger slettes etter endt oppdrag. Faste kunder har oftest en arkivavtale med oss. Arkivavtalen inngås for 24 måneder, og kan fornyes. Arkivavtalen gir oss mulighet til å fortsette å lagre arbeidsfiler, som kan inneholde personopplysninger, også utover det opprinnelige oppdraget, og muliggjør f.eks. nye eller oppdaterte opptrykk av trykksaker. Alle personopplysninger slettes straks kunden ikke lenger har en arkivavtale med oss.

Data lagres hos Google og lokalt på våre enheter.

Skjema via andre tjenester

Ved å fylle ut skjema via andre tjenester eller plattformer enn nettsiden vecora.no, for eksempel Facebook, LinkedIn eller lignende, samtykker du til at du kan kontaktes dersom du legger igjen kontaktinformasjon der.