Gjengen

OM OSS

Vi er en god blanding av markedsførere, designere, videografer, tekstforfattere, prosjektledere og andre digitale nerder.

Du kan også si at vi er en gjeng kjekke folk som liker å lage kule ting sammen. I bunn og grunn driver vi med markedsføring, men hvis vi ser litt større på det, hjelper vi bedrifter å vokse. Og det gjør vi mens vi sparker rumpe, 365 dager i året. Eller ca. 354, da. Litt fri må vi også ha.

Erling Owe
Erling Owe
Administrerende direktør / CEO

#TeamVecora

VECORA / Erling Owe

Vi er ikke perfekte, men vi er flinke og unike. Og å være flink og unik er egentlig ganske perfekt.

Gode resultater er bygget på godt samarbeid. Vi oppmuntrer når det trengs og sparker hverandre i riktig retning når det er nødvendig. Slik spiller vi hverandre gode, og slik blir ideene til. Ikke at ideer i seg selv har noe å si. Men heldigvis er vi en gjeng skarpe hoder som vet hvordan ideen går fra å være et abstrakt konsept til å bli en fiks ferdig løsning eller produkt.

For oss har det lite å si hvilken vei andre går. Høyre eller venstre, opp eller ned. Vi tar den veien vi mener er den rette – om vi så må tråkke opp stien selv og finne en helt ny retning.

Hva skjer'aAKTUELT?

Lyst å vite mer?

Marlen Lie Severeid (i permisjon)
Marlen Lie Severeid

hei@vecora.no

Slå på tråden, send en mail eller kom innom. Og når du først er her, ta av deg skoa og bli en stund. Vi vil gjerne høre dine tanker.