Kokkelering med
K8 Mat

September 4, 2023

To nye restauranter er på vei til K8-bygget! Vi lar kokkene stå for maten mens vi serverer en komplett visuell identitet.

På bakkeplan finner vi den elegante kafeen Ilo mens grillrestauranten Seid troner toppen av bygget. Sammen utgjør dette Stavangers nye mathus – med tilbud for enhver anledning.

Rafal Sloniec

Art Director / Kreativ leder

Peaky Blinders

Whiskey's Good Proofing Water. Tells You Who's Real And Who Isn't.

Kafeen på bakkeplan vil ha tilbud både for den som er på farten og den som vil slå seg ned og nyte maten i godt selskap. Menyen har hentet impulser fra verden over, men råvarene er av den kortreiste varianten. Her finner du rask service, sunne retter og en del grab and go. Samtidig er det like velkomment å sette seg ned, ta livet med ro og la skravla gå.

Den stilrene, skandinaviske interiørstilen i kafeen komplementeres av en nettside i rolige og dempede farger. Primærfargen i dus rosa kan assosieres med tropiske miljøer og varmen en får derfra, noe som gjenspeiler rettene som kommer seilende inn fra alle verdenshjørner.

Hvordan ser Restaurant Seid ut som person? En mann med sixpence og vest. Lommeur og pipe. Eimen av Dolce Gabbana’s The One henger igjen i flere minutter etter at han har gått forbi. Som tatt rett ut av Peaky Blinders.

Dette er noe av inspirasjonen vi la til grunn da vi utviklet den visuelle identiteten til Seid. Dette betyr likevel ikke at du må kle deg opp som en gategjeng fra 1900-tallet for å spise på denne restauranten – her er jeansen like velkommen som dressbuksa.

Den mørke fargepaletten står i stil med det barske, rustikke, norrøne uttrykket.

Jordfargene henter samtidig inspirasjon fra naturlige elementer. Tre og skog. Stein og jord. Bål og røyk – mer urnorsk blir det ikke. Logoen er stilren og elegant, hvor i-en går opp i røyk og representerer den mystiske Seid-kraften.

Hva skjer'aAKTUELT?