Nettsider for Salma

November 5, 2022

Laksen som erobrer Europa og verden via nett

I det kalde havgapet utenfor Bømlo produseres verdens beste laks. Førsteklasses kjøttkvalitet og fersk produksjon året rundt gjør SALMA til et helt unikt produkt. Med nettsider på både norsk, svensk, engelsk og fransk hjelper vi i Vecora med at SALMA ikke bare er laksen som hele Norge er på fornavn med, men snart hele Europa.

Tore Johannes Berntsen

Teknisk prosjektleder

Tore / Teknisk prosjektleder

Flere individuelle nettsider på en felles plattform.

Nettsidene er satt opp på en felles plattform med Craft CMS der administrator på hovedkontoret i Norge har tilgang til og kan redigere alle de fire individuelle nettsidene, samtidig som avdelingene i Sverige, Frankrike og Storbritannia har full tilgang til å redigere sine egne sider på eget språk og på individuelle domener.

Dette muliggjør full autonomi for de nasjonale kontorene både når det kommer til innhold på fremsiden, nyheter og oppskrifter de legger ut, samtidig som hovedkontoret fremdeles har kontroll.

Oppskriftsdatabase med filtrering og sortering

Dagens frokost, lunsj eller middag: På Salma sine nettsider finner du oppskriftsdatabase med mange smakfulle lakseretter til både hverdag og fest. De rett i underkant av 450 oppskriftene kan filtreres etter type rett, tilberedning, tid, vanskelighetsgrad, anledning og produkt, slik at både amatører, profesjonelle, feinschmeckere og alle oss midt imellom skal klare å finne en oppskrift helt etter sin smak.

Vi i Vecora er stolte over å hjelpe SALMA med å erobre Europa og verden, og å gjøre denne helt spesielle laksen til en av Norges fremste eksportvarer.

Lyst å vite mer?

Marlen Lie Severeid (i permisjon)
Marlen Lie Severeid

hei@vecora.no

Slå på tråden, send en mail eller kom innom. Og når du først er her, ta av deg skoa og bli en stund. Vi vil gjerne høre dine tanker.