Økte online-salget med 3367 %

January 25, 2023

Vi i Vecora er veldig bevisste på å fortelle våre kunder at det ikke finnes noen vidunderkurer. Ei heller kan vi trylle. Men av og til er det ikke langt ifra …

De Ana er klesbutikk som holder til på Vinderen i Oslo. Hvis du noen gang har besøkt den flotte butikken deres er det ikke vanskelig å forstå hvorfor moteelskere har valfartet hit fra hele Oslo siden oppstarten i 1997. Med spennende merker, stort utvalg av antrekk til alle anledninger, fokus på norske kreatører og både tidløst og moderne design, er De Ana nærmest et must blant trendy og kvalitetsbevisste kunder på besøk i hovedstaden.

Silje Rullestad

Prosjektleder

Silje / De Ana

Økte online-salget med 3367 %

Men til tross for stor popularitet for den fysiske butikken, har onlinesalget latt vente på seg. Helt til Vecora tok ballen, til glede for alle dem som ikke bare kan ta T-banen opp til Slemdalsveien.

Gjennom en smart annonseringsmix, målrettede kampanjer og Google Performance Max økte vi salget på nett, måned for måned. Etter bare seks måneders drift på nåværende tidspunkt, har vi fått til en total økning i salg sammenlignet mot samme periode året før på hele 634 %. Sammenligner vi enkeltmåneder viser resultatene enda mer fantastiske utslag, der august sammenlignet med samme måned året før viser en økning i salg på utrolige 3367%!

Magiske resultater? Ja, men uten bruk av magi. Stor kunnskap, dyp innsikt og dedikert innsats er fremdeles bedre enn alle tryllekunster i verden.

Lyst å vite mer?

Marlen Lie Severeid (i permisjon)
Marlen Lie Severeid

hei@vecora.no

Slå på tråden, send en mail eller kom innom. Og når du først er her, ta av deg skoa og bli en stund. Vi vil gjerne høre dine tanker.